Tegelbedrijf Delaere is gespecialiseerd in vloer en wandafwerkingen voor privé woningen of ondernemingen in Nieuwpoort. Het tegelcenter in Middelkerke en Koksijde staan garant voor een goede service en een ruim aanbod van moderne en klassieke tegels, in verschillende afwerkingen, grote en kleine tegels.

PLAATSINGSDIENST WAAR U KAN OP REKENEN

U kan op ons rekenen voor het leveren en plaatsen van kwaliteitsvloeren in Nieuwpoort en de omliggende gemeentes.

Zoekt U 1ste keus vloertegels, mozaieken, of wandtegels voor uw tegelproject aan de westkust, dan kunnen wij U op een professionele en een vrijblijvende manier verder helpen met uw vragen of problemen rond tegels, wanden en vloeren.

Onze eigen plaatsingsdienst kan daarvoor een zeer grote meerwaarde betekenen.

TOONZAAL VOOR VLOEREN

Onze medewerkers van de toonzalen tonen U de brede waaier van ons tegelassortiment en maken U wegwijs in de materialen en technieken. Indien nodig, komen onze tegelexperts tot bij U om jullie te begeleiden naar een juiste keuze qua tegels, materiaalkeuze en afwerking.

U kan bij ons ook terecht voor een ruime keuze in verwerkingsmaterialen zoals voegsel in verschillende kleurentinten en (flexibele) tegellijmen voor zowel binnen als buiten, eventueel te gebruiken voor vloerverwarming of houten ondergronden.

SERVICE

Wilt U gaan renoveren of zet U een nieuwbouw, de techniekers van Tegels Delaere staan garant voor een degelijke plaatsing of adviesoplossingen voor tegelwerk.

Onze vloerders hebben de nodige ervaring en vakmanschap voor plaatsen van tegels en totaalprojecten zoals badkamers, keukens, woonkamers, opritten...

U zal snel merken dat wij onze vakkennis en passie voor de tegelbranche hoog in het vaandel dragen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij U “tegelsgewijs” met veel plezier verder.

Onze andere diensten

Laminaat
Delaere Tegels Middelkerke - Koksijde - Blankenberge Laminaat in grote keuze
Mozaïek
Natuursteen
Tegels
Keramische vloeren in grote en kleine oppervlaktes
Volg ons op facebook