Laminaat binnen budget

Onze missie: perfect afgewerkte vloeren in elke kamer van uw woning. Met toptegels in natuursteen op uw terras, slijtvaste keramische tegels in uw woonvertrekken, en prachtige mozaïeksteentjes voor uw badkamer. En de budgetvriendelijke finishing touch voor uw basisvloeren? Kwalitatief hoogstaand laminaat met een zacht prijskaartje: voor de bureauruimte, de kinderkamers, de hobbykamer, ... Ontdek ons aanbod.

Laminaat voor vlot onderhoud

Laminaat staat voor minimaal onderhoud. Want dit imitatieparket maakt u even vlot schoon als keramische tegels. Gemorste dranken, verfspatten, modderspatten, … u verwijdert ze moeiteloos. Bovendien klikt u uw nieuwe vloer in een-twee-drie vast.

Laminaat in harmonie met uw tegels

U wil een basisruimte afwerken met budgetvriendelijke laminaat, zonder in te boeten aan stijl? Vraag dan ons advies. Onze experten gidsen u vlot naar een kleur en patroon in harmonie met de tegels in uw woning, en met uw interieur.

Kies uw laminaat

Vloerbekleding van a tot z? Tegels Delaere alles in huis: tijdloze natuursteen, veelzijdige keramische tegels, magische mozaïek, én voortreffelijk laminaat. Ontdek het in onze showrooms. Onze ervaren vakmannen garanderen u een piekfijne plaatsing.

  • Liever tegels? Ontdek ons gamma keramische tegels.
  • Graag puur natuur? Ga voor natuursteen.
  • Op zoek naar een blikvanger? Kies mozaïek als verrassend accent.

Onze andere diensten

Eigen plaatsing
Mozaïek
Natuursteen
Tegels
Keramische vloeren in grote en kleine oppervlaktes
Volg ons op facebook