Tegelspecialist aan de kust

Tegels kleden uw woning aan. Het zijn sfeerbepalers én blikvangers. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Samen met dé tegelreferentie aan de kust: Tegels Delaere. Uw betrouwbare tegelpartner, met kennis van zaken, van De Panne tot Knokke.

2000M² KIJKEN EN KIEZEN IN MIDDELKERKE, KOKSIJDE EN BLANKENBERGE

Tegels Delaere is een jong bedrijf in volle expansie. Dat bewijzen de forse uitbreiding van de showroom in Middelkerke in 2011 - goed voor 1200 m² kiesplezier.  De opening van de gloednieuwe toonzaal in Koksijde in 2013 - met 400 m² extra inspiratie. In Maart 2017 opende ook nog een volledig nieuwe toonzaal op de zeedijk in Blankenberge. Frisse tegelideeën gegarandeerd.

Plaatsingsteam met ervaren vloerders

Vertrouw ook na de levering op ons vakmanschap. Onze ervaren zetters genoten een degelijke opleiding, en zijn gepassioneerd door het tegelvak. Uw garantie op een perfecte plaatsing. Bovendien waarborgen continue bijscholingen in materialen en technieken, en regelmatige fabrieksbezoeken u een pareltje in tegelafwerking.

Totaaloplossing voor badkamers

Tegels Delaere installeert en renoveert uw badkamer van a tot z. Ideaal als u weinig bouwervaring hebt. En de perfecte oplossing voor uw tweede verblijf. Want u bent gerust tijdens de verbouwingen.

Onze experten coördineren uw project, en leiden samen met betrouwbare vaklui - loodgieters, elektriciens, stukadoren, schilders, … - uw werken in goede banen.

En u … geniet van het meesterlijke vakmanschap, en de vlekkeloze afwerking.

Bouw op onze ervaring

Bert en Dirk namen in  2000  de éénmanszaak Tegels Delaere over, gelegen in het Sea Shopping Center te Middelkerke. Het was de start van een succesverhaal. Ze behielden de naam en de uitstekende reputatie van het bedrijf.

In 2004 drong een verhuis zich op, door de groei was er noodzaak aan meer ruimte. De groei zet zich verder, in 2011 voltrok zich een uitbreiding met bijhorende kantoren en magazijnen.

In 2016 vervoegde Nico het management team.

Showrooms in Koksijde  (2014) en Blankenberge (2017) werden geopend.

In 2018 koos Dirk voor een nieuwe uitdaging!

Uw tandem van vertrouwen:

Bert en Nico bouwen verder aan het succesverhaal " Tegels Delaere".  De naam, reputatie met kwantiteit boven kwaliteit als doelstelling houden is hun missie!

De groei zet zich nog altijd door, intussen staat een team van 13 medewerkers klaar voor onze klanten.

Volg ons op facebook