Tegelspecialist aan de kust

Tegels kleden uw woning aan. Het zijn sfeerbepalers én blikvangers. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Samen met dé tegelreferentie aan de kust: Tegels Delaere. Uw betrouwbare tegelpartner, met kennis van zaken, van De Panne tot Knokke.

2000M² KIJKEN EN KIEZEN IN MIDDELKERKE, KOKSIJDE EN BLANKENBERGE

Tegels Delaere is een jong bedrijf in volle expansie. Dat bewijzen de forse uitbreiding van de showroom in Middelkerke in 2011 - goed voor 1200 m² kiesplezier.  De opening van de gloednieuwe toonzaal in Koksijde in 2013 - met 400 m² extra inspiratie. In Maart 2017 opende ook nog een volledig nieuwe toonzaal op de zeedijk in Blankenberge. Frisse tegelideeën gegarandeerd.

Plaatsingsteam met ervaren vloerders

Vertrouw ook na de levering op ons vakmanschap. Onze ervaren zetters genoten een degelijke opleiding, en zijn gepassioneerd door het tegelvak. Uw garantie op een perfecte plaatsing. Bovendien waarborgen continue bijscholingen in materialen en technieken, en regelmatige fabrieksbezoeken u een pareltje in tegelafwerking.

Totaaloplossing voor badkamers

Tegels Delaere installeert en renoveert uw badkamer van a tot z. Ideaal als u weinig bouwervaring hebt. En de perfecte oplossing voor uw tweede verblijf. Want u bent gerust tijdens de verbouwingen.

Onze experten coördineren uw project, en leiden samen met betrouwbare vaklui - loodgieters, elektriciens, stukadoren, schilders, … - uw werken in goede banen.

En u … geniet van het meesterlijke vakmanschap, en de vlekkeloze afwerking.

Bouw op onze ervaring

Uw tandem van vertrouwen: Bert en Nico. In 2000 namen zij de éénmanszaak Tegels Delaere over. Het was de start van een succesverhaal. Ze behielden de naam en de uitstekende reputatie van het bedrijf.

En verankerden zich in 2004 in het moderne Sea Shopping Center in Middelkere. Voor Dirk was een eigen zaak de logische, volgende stap in zijn uitgebreide tegelcarrière. Bert rolde van het familiebedrijf van zijn vader in dat van zijn broer. Zijn focus? De financiële kant van de zaak. In 2011 breidden zij de toonzaal in Middelkerke gevoelig uit. En in 2013 openden ze een tweede showroom in Koksijde.

Volg ons op facebook