Steengoed tegeladvies

Onze grootste troef? Wij luisteren naar u. En vertalen uw noden en wensen naar concrete tegeloplossingen. Stap dus binnen in de toonzaal in uw buurt, en praat met onze adviseurs over uw tegelkeuze: 

Groot project? Dan geven wij u advies op de werf. En gieten wij ons voorstel in een heldere totaalofferte. Zodat u niet voor verrassingen staat.

Perfecte plaatsing

Uw garantie op een perfect resultaat? De ervaren plaatsingsdienst van Tegels Delaere. Wij zetten elke tegel met kennis van zaken, én oog voor detail. Met een strakke planning, en de juiste vakman voor elke fase van uw project: afbraak, plaatsing ondervloer, pleisterwerk en nauwgezette tegelplaatsing. Onze doorwinterde, en degelijk opgeleide professionelen weten er raad mee. Bovendien volgen wij de trends op de voet, en scholen wij ons voortdurend bij, voor een actuele aanpak. 

Vlekkeloos onderhoud

Reken ook op ons vakmanschap voor het onderhoud van uw tegels. Want u krijgt pasklaar advies, en wij bezorgen u gespecialiseerde onderhoudsproducten. Wedden dat uw tegels er als nieuw uitzien - ook na jaren gebruik?

Zorgeloze totaalrenovatie badkamer

Droomt u van een fonkelnieuw wellness-paradijs - voor uw huis of vakantiewoning? Neem dan onze badkamerexperten in de arm. Want wij nemen u de renovatiezorgen uit handen, met een pasklare totaaloplossing. Ideaal voor wie geen tijd of talent heeft voor verbouwingen. Onze vaklui coördineren uw project van de afbraak tot de piekfijne afwerking. En u … hoeft alleen zalig te genieten van het resultaat. Kom praten over uw plannen.

Volg ons op facebook