Van deskundig tegeladvies tot piekfijne plaatsing

Steengoed tegeladvies

Hoe we het verschil maken met andere tegelspecialisten? Met tegels in alle formaten, materialen en kleuren uiteraard, maar misschien nog meer met ons luisterend oor. We peilen namelijk altijd eerst naar je voorkeuren en wensen. Pas daarna stellen we je concrete tegeloplossingen voor.

Kom je naar een van onze toonzalen in Koksijde, Middelkerke of Blankenberge? Denk dan misschien op voorhand al eens aan wat je voorkeur wegdraagt. Keramische tegels of natuursteen? XXL-tegels, vierkante of rechthoekige tegels of mozaïek? Gepolijst of een ruwe look? Een tijdloze tegel of trendy terrazzo? Je kan ook vooraf inspiratie verzamelen en die aan ons tonen.

Heb je echt geen idee? Ook dan helpen onze experts je op weg naar een vloer op jouw maat. Groot project? Dan geven we advies op de werf.

Perfecte plaatsing van tegels

Je garantie op een perfect resultaat? De ervaren plaatsingsdienst van Tegels Delaere.

Wij zetten elke tegel met kennis van zaken en veel oog voor detail. Met een strakke planning en de juiste vakman voor elke fase van je project: afbraak, plaatsing van de ondervloer, pleisterwerk en nauwgezette tegelplaatsing.

Onze doorwinterde vloerders weten er wel raad mee. Bovendien volgen we de trends op de voet en scholen we ons voortdurend bij.

Het juiste onderhoud van keramische tegels

Ook voor het onderhoud van je keramische vloer kan je op ons vakmanschap rekenen.

We geven je pasklaar advies en bezorgen je gespecialiseerde onderhoudsproducten.

Het is ons recept om je tegels er als nieuw uit te laten zien, ook jaren na gebruik.

Zorgeloze totaalrenovatie badkamer

Droom je van een fonkelnieuwe badkamer bij je thuis of in je vakantiewoning?

Neem dan onze badkamerexperten onder de arm. Met een pasklare totaaloplossing nemen ze je renovatiezorgen uit handen. Ideaal voor wie geen tijd of talent heeft voor verbouwingen …

Onze vaklui coördineren je project van de afbraak tot de piekfijne afwerking. Maak een afspraak en kom praten over je plannen.

Volg ons op facebook